sâmbătă, 25 ianuarie 2014

Parenthood, Gilmore Girls şi Six Feet Under



Sunt actori şi joacă diverse roluri. Mda, normal! Asta le e meseria...
Dar când se adună într-un singur loc unii dintre actorii pe care i-am apreciat în serialele cele mai dragi sufletului meu, Gilmore Girls şi Six Feet Under...

LOCUL COMUN E PARENTHOOD. Serialul care e capabil să ofere cele mai variate şi mai vii emoții. 
Serialul în care joacă Lauren Graham și Peter Krause, care au o relație altfel decât... frate și soră în viața reală.

În cel mai recent episod difuzat, „Youve Got Mold” (nu „Mail” ☺), ultimul dinaintea pauzei pe care o impune difuzarea Jocurilor Olimpice de iarnă de la Soci, a apărut un personaj interpretat de Tina Holmes. Actriţa - care a studiat la Yale şi la Sorbona! - nu are cine ştie ce palmares şi s-a îngrăşat teribil de când am văzut-o eu în Six Feet Under.
În Parenthood, Tina Holmes este o mamă a unei adolescente care se confruntă cu aceleaşi probleme de integrare ca Max, fiul diagnosticat cu Asperger al lui Adam - interpretat de PETER KRAUSE.
În Six Feet Under,  personajul Tinei Holmes, Maggie, era amanta lui Nate - acelaşi Peter Krause.
Categoric, nu toată lumea a vizionat ambele producţii.
Însă mie cel puţin mi-a fost teamă că personajele lor din Parenthood vor da nas în nas.


Nu au făcut-o; în caz contrar, eu sigur m-aş fi concentrat fix la altceva decât acţiunea din Parenthood. La situaţia în care se află în acest caz doi copii care sunt undeva la mijloc, între o şcoală „normală” şi una dedicată celor cu „probleme speciale”.
Singura care a interacţionat cu personajul Tinei Holmes a fost Kristina (interpretată de Monica Potter, recent nominalizată la Globul de Aur), mama lui Max.

 Monica Potter şi Tina Holmes în Parenthood

Peter Krause şi Tina Holmes în Six Feet Under


În Parenthood, nu au dat nas în nas nici LAUREN GRAHAM şi Rose Abdoo - deşi în acest caz conexiunea nu ar fi fost ciudată deloc.
În Parenthood, Rose Abdoo este o femeie bolnavă de cancer (a apărut predominant în sezonul 4), care leagă o legătură strânsă cu (din nou!) Kristina (Monica Potter), soţia lui Adam (PETER KRAUSE). Personajele lui Peter Krause şi Rose Abdoo se întâlnesc în Parenthood.
În Gilmore Girls, personajul Rosei Abdoo era Gypsy, femeia înfiptă care deţinea un service auto în Stars Hollow, oraşul în care locuia Lorelai (LAUREN GRAHAM). Şedinţele de „consiliu” din Stars Hollow şi nu numai au prilejuit interacţiunea dintre Lauren Graham şi Rose Abdoo.



Rose Abdoo şi Monica Potter (cu spatele) în Parenthood


Rose Abdoo şi Lauren Graham în Gilmore Girls

Aşadar, în ambele situaţii din Parenthood în care au apărut actori din Gilmore Girls şi Six Feet Under a fost implicat personajul Kristina, soţia lui Adam (PETER KRAUSE), respectiv cumnata lui Sarah (LAUREN GRAHAM).

Cel mai recent, Rose Abdoo face parte din distribuţia Shameless, în sezonul 4, difuzat în prezent - de data aceasta, este un... medic.




Related Posts Plugin for 

WordPress, Blogger...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu